Wien kommer til Århus

February 12, 2013

Ja, vi ved det godt – Århus er et stykke fra Allerød, men det er ingen undskyldning i dette tilfælde. Her en kulturanbefaling fra os!

Århus Musikhus byder på Wiener Johann Strauss Konzert-Gala, og der er rigtig god grund til at skynde sig at få fat i et par af de eftertragtede billetter til en fantastisk oplevelse med den klassiske musik.

Koncert-galaen byder på lige dele musik og dans i fuldkommen forening – udført af nogle af verdens bedste inden for deres fag –  K&K Philharmoniker og den østrigske K&K Ballet, der allerede har touret hele Europa til stor begejstring (faktisk har hele 850.000 mennesker spredt over 16 lande haft fornøjelsen af koncert-galaen, der må sige at være en kæmpe succes!

K&K Philharmoniker er særligt kendte for at vedligeholde arven efter Strauss, og det er de smukke, klassiske klange, der vil dominere denne aften i Musikhuset i Århus. Og den anerkendte og kreative koreograf Viktor Litvinov sørger for at Østrigs K&K Ballet fuldender oplevelsen med deres smukke dans og fortolkninger af musikken.

Læs mere om arrangementet på Musikårhus’ hjemmeside.

 

ballet

Related posts:

Flydende kulturoplevelser
Kaffekulturen i Danmark
Teambuilding og kursuscenter