1140367_51140823[1]

VM håndbold i Spanien

January 8, 2013

Håndbold i Danmark

Håndbold er en utrolig populær sport i Danmark, hvor herre landsholdet de seneste år har fået en helt andet status end førhen og derudover har overhalet kvinderne i populær-barometret.

Derfor er der mange grunde til at tro, at dette VM i Spanien ikke bliver nogen undtagelse. Der er allerede mange, der bestilt billetter til den indledende runde, hvor Danmark spås gode chancer.

 

Danmarks pulje

Ved dette års VM er Danmark i pulje med: Rusland, Island, Makedonien, Qatar og Chile og derfor er der høje forventninger til, at Danmark mindst når til 1/8 finalerne og også længere end det.

Rusland og Island må forventes at blive de sværeste modstandere uden, at det skulle give de største problemer for Danmark.

 

Guld til Danmark?

Er guld til Danmark opnåeligt og realistisk? Ja, det må man vurdere ud fra de indledende puljer, og ligeledes på mønstret i, hvorledes vi kan nå til finalen. Det er selvfølgelig et højt sats, men bestemt ikke urealistisk.

Derfor forventes en god placering til Danmarks drenge, der sagtens kan finde guld, hvis de kan præstere deres ypperste ved hver kamp.

Related posts:

Ugæstfrie danskere
Smadremani i Danmark
Tips til hjem, indretning og ombygning