4 indretning-arkitektur

Tips til hjem, indretning og ombygning

April 16, 2014

Hjemmet skal afspejle dig

Vores hjem er ofte en afspejling af vores personlighed, sind følelser og temperament. Derfor er boligindretning netop så spændende et område, for ligeså mange forskellige typer mennesker, der findes, ligeså mange typer boliger og hjem findes der også.

4 indretning-arkitektur

Når du skal indrettet dit hjem, er det derfor vigtigt at lytte til, hvad din indre personlighed fortæller dig. Tænk ikke nødvendigvis på hvad andre synes er smart og moderne, men mærk efter hvad du selv kan lide.
Samtidig så husk på, at boligindretning altid kan ændres og justeres i takt med af vores egne behov eller person udvikles.

Her kommer 2 nemme tips til hvordan, du kan personliggøre din bolig eller på en simpel måde justere indretning, så den passer bedre til der, hvor du er i dit liv lige nu.

1- Nips:

Jo mere vi lever, jo flere nips og souvenirs har vi en tendens til at samle sammen. De ender som regel på kommoderne, i vindueskarmene, på tv-bordet – ja, på alle tænkelige overflader. Så sker de for mange af os, at det bliver for rodet, uoverskueligt og et stort besvær i forhold til rengøring, så vi pakker dem alle sammen og lægger dem ind i skabet. Men lad vær med det! Nips-ting er ofte unikke og har en helt masse historier og minder fra dit liv knyttet til sig. Derfor er det også en af de bedste og stærkeste måder at personliggøre dit hjem på. Så i stedet for at gemme dem væk, så saml dem på en bakke, så de er nemme at flytte i forhold til rengøring, og så de samtidig ikke er placeret på alle rummets frie overflader. Det gør rummet stadig virker rent og overskueligt, samtidig med, at du kan beholde dine minder og det personlige islæt.

2- Stof:

Bløde stoffer og tekstiler som eksempelvis gardiner, plaider og puder er med til at sprede enormt meget hygge i din bolig. Uden dem, vil dit hjem virke hårdt og frastødende. Lægger du derimod et par puder og 2 plaider i sofaen, vil den med det samme virke meget mere hyggelig og indbydende. Samtidig er stof en rigtig nem måde at skifte farve-tema og stemning i indretningen. Ved blot at udskifte plaiderne i sofaen (se her), lægge et par nye pyntepuder i lænestolen, og måske lægge en ny dug på spisebordet, vil hele stuen fuldstændig ændre karakter.

Jeg håber disse tips kan hjælpe dig, og så vil jeg gerne ønske dig held og lykke med indretningen.

Gå hele vejen og byg til eller byg om

Hvis du overvejer at tage den store tur og give huset en udendørs renovering, så kan det anbefales at få en arkitekt indover planerne. Et godt sted at starte er en lokal arkitekt, og er du fra silkeborg eller viborg-egnen, så kan Constucta arkitekterne anbefales. De er både ingeniører og arkitekter, og er en hyggelig tegnestue der er stor nok til at tage dit projekt helt i mål. Tjek Silkeborg arkitekter.

Related posts:

Danskernes ferievaner
VM håndbold i Spanien
Dansk kultur definition?