maleri

Tilflytning til Allerød

January 26, 2013

Allerød oplever større tilgang end nogensinde.Det er uklart, hvad der præcist lokker folk til, men det store kulturtilbud, et godt uddannelsesniveau med et verdensklasse gymnasium og de mange sportstilbud kan være grunden.

Derudover tager det jo kun 25 minutter i bil til København. Det kan være befolkningens lyst til at have familie et mindre sted i afslappende omgivelser, men med stadig mulighed for at kunne få alt indenfor overskuelig afstand. Hvis man tager alt dette i betragtning er Allerød uden tvivl en god løsning og kommunen klager ikke over den stor indstrømning.

Udover den rimelig ligetil mulighed for at komme til København er der direkte forbindelser med s-tog hvert 10. minut, hvilket absolut gør eventuel arbejde i København med bopæl i allerede meget nemt og mindre tidskrævende.

Sportstilbudene består i især fodbold og håndbold, hvor byen er godt med. Derudover er både volleyball og tennis blevet meget populært de seneste år. Bl.a. er der jo superliga bold i Farum, hvor FC Nordsjælland har hjemmebane. Generelt er vi i hele kommunen meget glade for sport og opfordre hele byen til daglig motion så vi kan blande os mellem de mest motionerende byer i Danmark.

Grunden den korte afstand til København bliver listen over oplevelser og muligheder utroligt lang, hvilket ikke ligefrem skræmmer folk væk – tværtimod.

Related posts:

billigt hotel dagligvarer dan kursus hoteller madvarer
undertøj online uddannelse net aircon uddannelse airconditioning
Eget træningsudstyr - køb det online