1393152_53700429

Stor kunstner i Danmark

October 31, 2012

Så er det blevet tid til igen at se på hvad der er af kulturelle tiltag, et af de helt store er E. Munch som er kommet til århus, og nu er udstillet på aros. Han har kostet både aros og århus kommune mange penge, da han er en af de store kunsterne på verdens plan, som man skal opleve. En af hans helt store kunstværket er fortællingen af menneskets udvikling hvor dæk, træ, beton og mange af genstande beskriver denne udvikling.

I selv sammen omgang er der også mulighed for at opleve Tony M. som har fokus på mennesket og dyret, og benytter dyr i menneskelige situationer for at få det bedste resultat. Dette betyder at han sætter disse dyr op i situationer hvor man normalt finder mennesker. Dette krydre han så med moderne virkemidler som nye dæk, rå beton, murbrokker osv. Der er ofte til hans kunstværker en sans af dommedag, hvilket han flere gang sagt at verden er på vej imod. Han er en af de moderne dommedags kunstere, som mener at mennesket udnytter naturen og alt omkring sig, og derved slå sig selv ihjel.

Begge disse udstillinger er noget som vi kan anbefale, og som for billige penge kan ses på Aros. Det skal dog nævnes at man skal bestille tid for at se E munch, eller det er ikek et krav, men hvis man ikke gør, så kan komme tila t stå i kø.

Related posts:

reservedele til biler Shirley undertøj skiudstyr reservedele lingeri udstyr til ski
underholdning til konfirmation kalorier konfirmation
En dag med Bruuns Galleri