1398763_17617709[1]

Smadremani i Danmark

April 8, 2013

Vi køber bare en ny…

Vi har i Danmark fået en smadremani og en idé om, at alt kan repareres  Derfor passer vi ikke længere på vores ting og mange er nærmest ligeglade fordi man ved, at genstanden vil kunne erstattes af en ny eller kunne repareres.

Det er især den yngre generation, der er overbevist om, at alt kan repareres eller erstattes.  Dette gør sig især gældende ved den populære Iphone som mange danskere er ejere af. Skærmen er lavet af glas og holder derfor til knapt så meget som de gamle håndværkertelefoner. Derfor er der gang i biksen for Iphone reperations firmaerne, se her

 

Virksomhedernes konkurrenceevne

Grundet denne smadremani bliver virksomheder nødt til at tilpasse sig og tilbyde en ekstra service hertil. Dette er en ekstra omkostning for firmaerne og derfor bliver varerne blot dyrere, hvilket går ud over forbrugeren.

Især Iphonen som vi allerede har været inde omkring og hvor der ingen garanti for smadret glas er. Derfor bliver man nødt til at tage til virksomheder som har specialiseret sig i reparation af Iphones som nogle gange kan blive en dyr affære, men hovedsagen er, at den kan laves.

 

En spareråd herfra vil være at passe på dine ting og undgå skader på dine ejendele.

Related posts:

Kaffekulturen i Danmark
Teambuilding og kursuscenter
Tips til ombygning og nybygning