Skulle man overveje dampning?

September 11, 2012

Ja det er spørgsmålet nu hvor der er så meget hype om det for tiden. For nylig læste vi en artikel på EB, hvor politikerne ikke vil forbyde e-cigaretter. Altså dermed sagt at folk kan dampe videre! Det er efter vores mening helt i orden, hvorfor skulle det ikke være det? Indtil videre er det jo ikke bevist at dampcigaretter skulle være skadelige, så hvorfor alt den ballade? Vi prøver nu at opsummere for og imod.

Vi får stadig røg i ansigtet

Nej det tvivler vi på i gør. Hvis I ryger, puster I så røgen op i hovedet på andre? Nej det gør I nok ikke. Men I tænker nok på at det stadig er passiv rygning? For det første hvis I sidder på en restaurant så er det op til den enkelte restaurant om de tillader e-cigaretter eller ej. For det andet så er der stadig tale om harmløs damp, som pt er erklæret harmløst. Det svarer til rygende bøf. Skulle det virkelig være et problem for rygere eller ikke rygere, jamen så spørg venligst vedkommende om han/hun vil slukke den eller ryge udenfor. Men husk på at indtil videre er de ikke forbudte, nemlig fordi det blot er harmløs damp der kommer ud.

Skulle vi forbyde damp alle steder?

Ja for e-cigaretter er ikke det første produkt der sender damp ud. Skulle vi pludselig også forbyde damp svømmehaller, busser, biler osv? Det er præcis det samme, men det kan vi jo nok ikke helt vel?

Bottom line er at det er langt bedre at ryge disse damp cigaretter end almindelige cigaretter, længere er den ikke!

Læs at danskere kan dampe videre hos EB lige her.

Related posts:

En dag med Bruuns Galleri
Rygeforbud i Allerød
Køb smart ventetøj online