Dynamicweb-logo

Skal vi skifte CMS?

August 24, 2012

Vi overvejer lidt at skifte vores såkaldte Content Management System, eller CMS, til siden her. Lige nu bruger vi det meget udbredte CMS WordPress, der som sådan dækker vores behov okay og er så billigt som det overhovedet kan blive – nemlig gratis.

Så hvorfor overvejer vi at skifte? Primært pga. det visuelle design. Som de kulturnydere vi er, ville det bare være lækkert, hvis det hele så lidt mere, tja, lækkert ud, og hvis vi havde lidt friere rammer. Det kan vi få med et af de lidt dyrere CMS som det fra Dynamicweb.

Vi vil ikke være nær så låste i forhold til designet, men så koster det naturligvis også fordi, der skal sidde rigtige, levende mennesker og sætte det op for os.

Med et andet CMS vil vi også have bedre muligheder for at sende e-mails ud. Vi vil kunne oprette et ordentligt nyhedsbrev, hvor vi så ville kunne fortælle om alle de kulturelle arrangementer i Allerød og omegn.

Der er selvfølgelig også en helt masse funktioner i de betalte CMS’er, som vi aldrig nogensinde ville komme til at bruge, så vi skal lige finde ud af, om vi kan få en billig pakke uden alt muligt til webshop, og hvad vi ellers har. Men spændende er det!

Related posts:

Børnetøjsmærker spreder sig til voksentøj
Gør din dag bedre med et træningsprogram!
Bærbar til grafik og design