Rygning er kultur

January 10, 2013

Rygning har længe været en del af den danske og udenlandske kultur. Dette kommer til udtryk igennem de sociale aspekter rygning altid har haft.

Kulturen omkring rygning har ændret sig drastisk igennem de seneste år. De seneste år har været præget af sund kost, motion og ingen røg! Før i tiden var det mere normalt at holde en cigaret i hånden, end at lade være. Denne forandring skyldes den såkaldte sundhedsbølge, som har ramt hele verden.

Vi vil her på siden gerne give et par råd til hvordan, du kan komme med på denne sundhedsbølge/sundhedskultur hvis du er fast ryger!

Her på siden kan vi anbefale de omtalte e-cigaretter. Nærmere betegnet, modellen lavatube 2200 Mah. Ved at benytte denne form for cigaret, kommer du med på den såkaldte sundhesbølge, hvor dit helbred forbedres! Denne e-cigaret er derudover meget smart, idet at den har en variable styrke. Nogle dage kan man have mere rygetrang end andre, hvor man der kan indstille e-cigaretten med forskellige styrker med damp. Dette er meget smart! Derudover kan vi også anbefale modellen lavatube mini. Denne model har de samme egenskaber som modellen lavetube 2200 Mah. Denne e-cigaret er dog mindre og derved nemmere at håndtere!

Så hvad venter du på? Få skaffet en lavatube eller en lavatube mini og kom med på sundhedsbølgen, hvilket er den nye kultur verden over!

 

 

Related posts:

billigt hotel dagligvarer dan kursus hoteller madvarer
Stor kunstner i Danmark
Familiens plads