Dampciagaretter

Rygeforbud i Allerød

January 25, 2013

Rygeforbuddet har de sidste par år skabt stor debat i det danske land – her er Allerød ingen undtagelse. Der er jo altid nogen på begge sider af debatten, og det er ofte svært at finde en løsning som begge parter kan forlis med. Dog er der da heldigvis hjælp at hente for de kære rygere i form af el cigaretter som man kan finde på eksempelvis esmog.dk

E-cigaretten hjælper mange rygere i dagens Danmark og er en utrolig god løsning på rygeforbuddet for rygerne. Konceptet er meget brugervenligt, og der findes forskellige styrker så der er mulighed for at tilpasse sit personlige behov. Denne nye udvikling vil bare i Allerød Kommune hjælpe med til at frigive 10 mio. kr. som er relateret til rygning. Disse mange penge vil vi istedet kunne bruge på sygehusvæsenet, ældreplejen, børnepasning og andre ting. Det er bestemt ikke en værst ting at få igen udover en sundere tilværelse og mindre risiko for de mange sygdomme, der er forbundet med rygning.

Denne elektronisk cigaret fra www.esmog.dk hjælper mange danske ud af rygetrængen og den ‘rygekultur’, der startede allerede i 50’erne i Danmark og som har kostet samfundet mange penge.

Derudover er der snak om nogle forskellige rygestopskurser, der måske vil blive sat igang i Allerød, der skal hjælpe borgerne til at komme ud af rygetrangen. Dette forslag er dog stadig under udarbejdelse så vidt vi kan forstå.

Related posts:

Digital markedsføring er vigtigt
Danmark - et kulturrigt land!
Bestil en frisør tid uden frustrationer