browse

På kulturel skiferie i Japan?

August 29, 2012

Vi er nogle stykker herfra, der har talt om, om man kan kombinere glæden ved ski med glæden ved kultur. Det kan man selvfølgelig, så længe man tænker lokal kultur – for så snart man bevæger sig væk fra de flade marker og den danske strandkyst til lande med bjergtoppe og skimuligheder, så er man også i et andet kulturelt setting – det er klart.

Jeg kunne dog også godt tænke mig (og der er jeg heldigvis ikke alene), at få noget kunst og musik på programmet frem for den sædvanlige afterskiing. Men hvor kan man det? Vi har før været på skiferie i Østrig – nærmere bestemt Ischgl – og det har været rigtigt godt, men kulturet og æstetisk set er byen ikke et vidunder i mine øjne. Jeg er vild med den østrigske charme (hvem er ikke det?), men jeg vil have lidt mere kvalitet i timerne efter skidagen er omme – og jeg er træt af syngende skibumser og dyre drikkevarer. Da jeg, som sagt, ikke er alene om den følelse, er vi i gruppen blevet enige om at tage et nærmere kig på Italien og Frankrig, men faktisk også – Japan.

Jeg har meget længe gerne ville besøge den japanske hovedstad og de historiske områder, der blev atombombet i forbindelse med anden verdenskrig. Jeg vil også gerne opleve den japanske tekultur, subkulturerne i bylivet og i det hele taget se landet – hvis det kan kombineres med nogle dage på ski i godt selskab ville lykken simpelthen være gjort! Jeg ved ikke, om midlerne rækker til det, men hvis de gør, kan jeg love jer en føljeton af smukke billeder fra by og bjergtop lige her på sitet.

 

 

 

Related posts:

Træt af kedeligt tøj? Affliction forstår at skille sig ud!
Fedt design med wallstickers
Kontorindretning med lærredsbilleder