1237029_33664661[1]

Online kultur og sms gateway

May 12, 2013

Sms gateway populær som aldrig før

Vi lever i en online kultur, hvor det er vigtigt for alle at kunne være online hele tiden. Virksomheder har forlængst opsnappet denne sms gateway tendens, og derfor har virksomheder, der tilbyder en sms gateway med mulighed for at kunne sende sms online  til kunder og potentielle kunder stor succes.

Vi har behov for at være online 24/7 og ligeledes at kunne komme i kontakt med venner og familie alle døgnets timer, og derfor er vi vi hele tiden tilstede i onlineverdenen. Vores konstante online tilstedeværelse gør sms gateway markedet utroligt potentielt, fordi virksomheder kan komme i kontakt med og nå de fleste igennem en sms gateway, hvorigennem de kan sende sms online på virksomhedernes vegne.

Sms online igennem sms gateway

Denne sms gateway gør det muligt for virksomheder at sende sms online til udvalgte personer. Undersøgelser af vores online og digital tilstedeværelse viser, at alle læser deres online sms før eller siden. Man kan ikke påvirke den endelig reaktion, men modtageren vil tage imod beskeden og kan ikke filtrere og frasortere på samme måde som det er muligt med andre slags reklamer.

Dette er grunden til, at den nyere reklame gennem online sms igennem en sms gateway klart giver virksomheder mere salg og omtale.

Related posts:

menu
til baby til huset til kontoret babyudstyr huset kontor
En dag med Bruuns Galleri

Tags: , , , , ,