Om os

Vi er en lille venneflok, der har stor interesse for kunst og kultur i bredeste forstand. Fælles for os alle sammen er, at vi har forskellige syn på, hvad der kan kaldes for kunst, og hvad der kan betegnes som kultur. En ting, vi dog er enige om, er, hvor skønt det er at se de mange forskellige typer kultur, der trives i Danmark. Og her tænker vi ikke kun på forskellige nationale kulturer, men også forskellige kulturer i forskellige dele af landet, kultur, der adskiller os, og kultur, der går på tværs af os alle. Vi tager det hele op til refleksion og diskussion, og giver dig et indblik i en verden, der har utroligt mange nuancer, og som kan ses fra et væld af vinkler.

Vi vil hver især skrive om forskellige ting, vi støder på i vores hverdag, som for os har opnået en særlig kulturel status eller måske ligefrem kultstatus. Det kan være alt lige fra den danske kultur, og hvad vi ellers synes hører til kultur i Danmark, til ting vi finder på internettet, som bliver en del af vores kultur. Vi favner bredt, og vi er ikke for fine til at tage det hele med fra skagensmalerne til køkultur i Netto, fra H.C. Andersen til fadbamser og klaphatte – vi kommer omkring det her på bloggen, og vi glæder os til at dele tanker og oplevelser med dig!

Hvem er Trine

Trine er 29 år, pt. bosat på fyn men en fast del af teamet bagved kulturbloggen. Når Trine ikke skriver indlæg til bloggen, så arbejder hun med handicappet, da hun hver dag kan lide at gå hjem med en følelse af at have hjulpet et andet menneske. Trine er mor til 2 og bor sammen med sin børn og mand på en dejlig lille fynsk bondegård.

Hvem er Mads

Mads er 37 år, pt. bosat i Allerrød sammen med hans kone og hund (børn forhåbentlig indenfor nærmeste fremtid). Når han ikke skriver på bloggen så arbejder han som konsulent hos TDS, og i fritiden bruger han så meget tid som muligt på små hobby projekter samt hundetræning.

Hvem er Peter

Peter er den ældste på teamet og er ifølge ham selv i hans bedste alder, han har for længst rundet de 50, men er stadig en aktiv person, som når han ikke bruger tiden sammen med konen, løber, cykler samt er aktiv på mange andre måder. Peter træner pt. op til Marathon.

Leave a Comment