833152_51763093[1]

Nye danske diller: crosstrainer og pull up bar

May 19, 2013

Crosstrainer i hjemmet

Vi er i Danmark blevet meget obs på træning og sundhed, og der er propfyldt i de danske fitness centre. Netop af den grund, tager mange mennesker fitness centret med hjem. Og her er en crosstrainer et populært vælg. Grunden til, at netop en crosstrainer er blevet så populær skyldes måske, at vi har løbet længe og at det løbebånd hænger os ud af halsen. Derudover kan vi løbe udenfor så træning på en crosstrainer er et godt alternativ til netop løbebåndet og derudover sætter en crosstrainer bevægelse i hele kroppen.

Selvom en crosstrainer bidrager til alternativ træning og er et populært valg, kan det være svært for mange at få plads til en crosstrainer i hjemmet. Derfor kræver crosstraineren nok et rum i hjemmet, hvor en crosstrainer og andet fitness udstyr kan henstilles.

Pull up bar på vej op

En pull up bar er bogstaveligt talt på vej op. Man oplever en stigende interesse for en pull up bar. Dette skyldes måske den lille størrelse, der gør den let at have et hvilket som helst sted i hjemmet. Det er netop her en pull up bar adskiller sig fra en crosstrainer.

Man træner på en pull up bar med egen kropsvægt og der er derfor begrænset chance for skader. Denne form for træning er den ældste og mest naturlige form for træning og en pull op bar gør det altså nemtat dyrke denne træningsform i hjemmet.

 

Hvad er du mest til? En crosstrainer eller den pull up bar?

Related posts:

Løb er blevet en del af den danske kultur!
Posekultur - Muleposer, plastikposer og papirsposer
Eget træningsudstyr - køb det online