1394697_concert

Musik er kultur!

April 9, 2013

Gennem rigtig mange år har musik været en del af den danske kultur. Herunder koncerter. Når der bliver talt om koncerter kan vi ikke komme uden om den rigtig populære og årlige koncert, nemlig Grøn Koncert. Grøn Koncert er en række årlige udendørs koncerter med skiftende musikere. Koncerterne har turneret rundt i større danske byer hver sommer siden 1983. I 2007 fejrede Grøn Koncert 25 års jubilæum som Danmarks ubetinget største havefest.

Vi har desværre ikke haft denne herlige koncert i vores by Allerød, men håber hvert år, at koncerten vil komme til vores by. Koncerten er rigtig populær, hvilket den blandt andet er på grund af den har eksisteret så længe og overskuddet går til et godt formål.

Det praktiske arbejde bag koncerterne klares af et hold af frivillige fra Muskelsvindfondens Grønne Crew og overskuddet fra koncerterne går til Muskelsvindfonden. Muskelsvindfonden står bag arrangementet, og det har Tuborg som hovedsponsor.

Dette er måske en af grundene til at koncerten er så populær, men selvfølgelig også, på grund af de store navne, som hvert år er med til denne koncert. Her kan vi tale om, Nik og Jay, Medina, Dune, L.O.C, Nephew og mange andre.

Har i før været til denne koncert derude?

Related posts:

reservedele til biler Shirley undertøj skiudstyr reservedele lingeri udstyr til ski
Fedt design med wallstickers
Udvidet teambuilding og kursus