355136_6774

Løbekultur

February 15, 2013

Løb – en del af den danske identitet?

Selvom det stadig er meget koldt i Danmark og jeg personligt har svært ved at begive mig ud, ser jeg utroligt mange løbere på vejene. Det tager jeg godt nok hatten af for. Det er som om, at løb er blevet en del af vore identitet – desværre. Jeg er nemlig ikke den største fan af løb, men måske jeg er nødt til at komme igang, hvis jeg skal føle mig som en del af det danske fællesskab.

Hvem ved, måske der bliver indlagt en løbetest i ‘danskertesten’ for udlændinge, der søger asyl. Det ville da være lidt forfærdeligt, men man har vel lov til at grine lidt af den absurde test.

Sportsfolk i Danmark

Udover løb af vi da også et folkefærd, der er utrolig glade for sport i det hele taget, hvilket da glæder mit hjerte i disse ‘fede tider’. Det er lidt mærkeligt, at fedmeprocenten stiger, når vi dyrker så meget motion. Det kan også være det er mig, der er naiv. Egentlig ser man jo også kun de folk, der netop dyrker motion og jo altså ikke de mennesker, der foretrækker sofaen.

Alligevel kan det undre mig, når vi er en nation, der værdsætter vores sport! som desuden bidrager til vores danske fællesskab, hvor vi står sammen i tykt og tyndt!

 

Related posts:

Wien kommer til Århus
Udvidet teambuilding og kursus
Benyt et konferencecenter til at holde din store begivenheder