1287441_34908654[1]

Kaffekulturen i Danmark

February 14, 2013

Drikkere danskere for meget kaffe?

Er kaffekulturen ved at at tage overhånd?! Det spørger man nogen gange sig selv om, når tal viser, at vi her i landet drikker ca. 20 mio. kopper om dagen. Det er ganske mange, hvis du spørger mig, og når man så samtidig har i mente, at det ikke er alle danskere, der i det hele taget drikker kaffe – Jeg er nok ikke en af dem, der trækker gennemsnittet op.

Netop pga. kaffens betydning i Danmark bugner markedet af diverse smarte kaffemaskiner, hvor man eksempelvis med kaffekapsler, kan brygge sin favorit kop. Smart og let er det i hverdagens stres og jag, hvor vi derudover har stigende krav til en god kop kaffe.

Konkurrencen på markedet

Grundet den stigende efterspørgsel på kvalitetskaffe og den potentielle indtjening, er konkurrencen blandt producenterne enorm. Der er selvfølgelig altid nogen, der skiller sig ud. Jeg lavede en rundspørge blandt mine bekendte og her var det især Nescafes dolce gusto kapsler, der har gjort sig bemærket. De elementer der er vigtigte, når vi brygger kaffe er smagen som skal være intens og rund i smagen. Desuden skal det være hurtigt og let at lave.

 

Related posts:

Flydende kulturoplevelser
Danskernes ferievaner
Posekultur - Muleposer, plastikposer og papirsposer