1207538_49078384[1]

Indretning og interiør i Danmark

March 5, 2013

HAY, Vi synes det var på tide, at give Jer et indslag om indreting og bolig fordi indretningen, og det at have et moderne hjem, betyder meget for de fleste danskere som også bruger mange penge på netop dette. Derfor vil vi våge at kalde det et fænomen og en del af vores identitet og dermed kultur.

Det hænger vel sammen med de mange timer vi bruger indendørs hvert år. Det betyder i hvert fald for mange, at man hellere vil bruge penge på noget i hjemme end udenfor eksempelvis. Det er jo ganske uhyggeligt, hvor mange timer vi bruger i hjemmet i løbet af et år pga. kulden.

Derudover kan vi faktisk være stolte af de mange repræsenterede designere indenfor interiør. Vi er utrolig dygtige på dette område, hvilket selvfølgelig bliver videregivet til befolkningen. For at nævne nogle eksempler: Muuto, Arne Jacobsen, Piet Hein, Normann,  House Doctor osv.

Der er et utal af danske designere og vi ser de smukke danske design uanset, hvor vi handler og hvor vi kigger på nettet. Derudover de fleste af vores venner og familie flotte og præsentable hjem som vi ønsker at lave op til med vores hjem.

Hvordan ser dit hjem? Har de danske designer gjort indtog på dit hjem?

 

Related posts:

Opfølgning Magento system
Køb af poser
Udvidet teambuilding og kursus