1118480_93530215[1]

Gymnasiekultur

January 23, 2013

Danmark vælger de fleste unge mennesker gymnasiet fremfor en erhvervsuddannelse, hvilket vil skabe problemer i form af mangel på faglært arbejdskraft i den nærmeste fremtid. Dette problem bliver ikke mindre af ønsket om en lang uddannelse som giver både højere løn og status.

Typisk vil man gå efter en uddannelse på samme niveau som sine forældre eller højere endnu, hvilket er grunden til, at vi også i Allerød, ser flere Fjällräven Kånken rygsæk ved bussen og på gaden om morgenen på vej til gymnasiet. Denne rygsæk er et populært valg for studerende i hele Danmark – ikke bare i Allerød.

Allerød Gymnasium (AG) er centralt placeret i byen og tiltrækker elever fra flere byer i Nordsjælland. AG er et mindre gymnasium med ca. 630 studerende og 80 lærere, hvilket betyder, at eleverne hurtigt får et fællesskab som skolen vægter højt.

Det betyder meget for Allerød, Iat man har et gymnasium som tiltrækker unge mennesker fra flere dele af Nordsjælland, da det giver liv til byen udover, at det hjælper til en befolknings variation.

I Allerød bidrager vi til samfundets krav og forventninger til de unge mennesker ved at sikre, at de studerende kan udfolde sig både fagligt og socialt.

Related posts:

Catering til nytårsaften vin fra italien cykelholder børneure mad vin cykelholder til bilen ure til ...
Virksomhedskonsulent
Tilflytning til Allerød