family_hay

Familiens plads

March 6, 2013

Dette indlæg skal handle om familie!!

Af udefrakommende beskrives vi som meget hjælpsomme, hvis vi har lyst til at hjælpe og hvis vi kender folk. Dog i mindre grad ukendte mennesker på gaden. Det kommer nok også an på, hvor i landet man befinder sig og hvor stor en by man kommer fra.

Familien har en central plads hos hver enkel. Og de fleste bruger megen tid i familien tegn i form af sammenkomster og hygge. Familien plejes og selvom man måske ikke ser hinanden hver dag, har familien fortrinsret i julen, påsken, ved fødselsdage og andre højtider.

I sidste ende er det jo også ens familie, de har gjort én til den man er i dag gennem opdragelse, oplevelser og erfaringer. Derfor er familien ikke noget man kommer uden om og et et forhold man bør værdsætte hele livet igennem.

Der er selvfølgelig nogen, der måske ikke længere har kontakt med deres familie, desværre. Dette kan skyldes private årsager, men fordi man er af samme kød og blod, tror vi, at begge parter vil være interesseret i at komme  tilbage på talefod. Man kan selvfølgelig ikke give tilbage af timer, man ikke har set hinanden. Men det kan man jo gøre noget ved i fremtiden. Derfor vil vi opfordrer til at gøre noget med familien den næse stykke tid. Uanset om det er en middag eller en enkel kop kaffe.

 

God fornøjelse!

Related posts:

Catering til nytårsaften vin fra italien cykelholder børneure mad vin cykelholder til bilen ure til ...
Musik er kultur!
Køb af poser