1092735_wheel2

En lille reminder til jer derude!

April 9, 2013

Hej allesammen. Ja jeg ved skam, godt at denne blog normalt handler om kultur, men jeg bliver simpelthen lige nød til at give jer en lille reminder derude. Her taler jeg naturligvis om, i har husket at skifte jeres vinterdæk ud med nogle sommerdæk?

Min mand, har lige skiftet vores dæk, på vores bil nemlig, hvor jeg kom i tanke om, at jeg lige ville dele det med jer derude. Der er sikkert mange af jer der har husket at skifte dækkene, men der findes sikkert også nogle af jer derude, som har glemt at gøre det. Jeg siger selvfølgelig dette til jer derude, for jeg egen sikkerhedsksyld, da det er mere sikkert at køre med sommerdæk, nu hvor vejret er blevet bedre. Og som I kan se ovenfor, så er jeg ret sikker på at Goodgrip, som jeg før har handlet os, er et ganske fint sted at anskaffe dette. Nu er jeg måske lidt en amatør, men jeg har nu været fint tilfreds.

Det er vel egentlig også på en måde blevet en slags kultur at køre med gode dæk? Før i tiden tænkte man måske ikke så meget over hvilket mærke indenfor bildæk man købte. Men nu til dags ved de fleste jo godt at de store og populære mærker så som, Michelin, Goodyear samt bridgestone, har den kvalitet der bliver efterspurgt derude.

Men dette var bare lige en lille reminder til jer derude, hvis i ikke har husket at skifte dækkene!

Related posts:

billigt hotel dagligvarer dan kursus hoteller madvarer
Virksomhedskonsulent
Georg Jensen design – en perfekt gave