SONY DSC

Danskernes ferievaner

March 26, 2013

Danskerne er kendte for at være berejste og på trods af vores lands lille størrelse, dukker der danskere op alle vegne. Selv hvis man tager turen til den anden side af jorden, kan vi støde på danskere. Vi elsker at rejse og møde andre kulturer på trods, at vi åbenbart ikke selv vil have besøg med den 117. plads vi har fået i undersøgelsen om e mest gæstfrie lande.

Det er især charterrejser, der er populære, hvor man ikke behøver at tænke over noget, men bare skal være i lufthavnen til rette tidspunkt og så er alt nærmest arrangeret for en. Det er især let for børnefamilier.

På det sidste er det så blevet lidt mere populært at rejse på må og få fordi det er noget helt andet end man er vant til. Derudover ser man tit en helt anden side af det land man rejser til. Folk er mere imødekommende fordi man ikke ‘bare’ er en turist, men faktisk kommer ud blandt folket for at opleve.

Derudover begynder vi at synes om det ikke at være bundet, men at have mulighed for at ændre i planen. Eksempelvis ved at leje en bil uden at vide, hvor man skal hen. Desuden er bådudlejning blevet en populær form for ferie. Mange kan lide at tage en enkel dag på havet, når man endelig er afsted. Så det at bruge båden som transportform tiltaler rigtig mange.

 

Vi begynder snart at skulle tage stilling til, hvor vi vil hen. Denne planlægning er noget mange kan lide at bruge påsken på. Hvor skal du hen i år?

 

God ferie!!!

Related posts:

Wien kommer til Århus
Smadremani i Danmark
Posekultur - Muleposer, plastikposer og papirsposer