1404432_31143425[1]

Danskerne handler på nettet – Magento Webshop

April 17, 2013

Webshop løsning – Magento

Danske Medier har lavet en rapport, der fortæller, at der i Danmark findes 3 mio. onlinehandlende årligt og at onlineforbruget er helt oppe på 54,7 mia. kr. Derfor er der mange virksomheder, der går onlinevejen og starter en webshop. Når man starter en webshop, er det vigtigt at vælge det rigtige system i forhold til, hvad der samarbejder bedst med ens andre systemer og i forhold til administrationen.

Magento webshop er en super god løsning fordi det arbejder godt sammen med andre systemer, er brugervenlig og funktionel  Derfor vælger mange Magento, når de skal vælge noget der bare virker. Når man åbner en webshop, ønsker man en optimal start og ikke for meget bøvl og frustrationer.

Magento er markedets stærkeste løsning og mest udbredte platform og er derfor en mere sikker vej at gå.

Optimal og let løsning

Det gode ved Magento er, at at systemet arbejder godt sammen med de fleste systemer, så hvis du eksempelvis kører med Navision/ERP-system behøver du ikke at gå på kompromis. Magento og Navision arbejder fantastisk sammen.

Hvis du er i tvivl om det er en Magento Webshop du ønsker og om Magentos funktion og hvad Magento kan gøre for dig, bør du søge råd hos en leverandør. For at sikre, at du får det meste ud af Magento anbefales enten et kursus eller at alliere sig med nogen, der kan hjælpe eller guide i den optimale retning.

Related posts:

Børnetøjsmærker spreder sig til voksentøj
Akupunktur mod overspisning
Køb smart ventetøj online