Crosstrainer i fokus

May 21, 2013

Stepmaskiner overhalet af crosstrainer

Det er helt nye tider, og selvom letvægtige stepmaskiner var meget efterspurgte for nogle år tilbage, har vi nu set indmarchen af den populære crosstrainer fra Nordic Fitness som eksempel og som vi tidligere har snakket om her på bloggen. Se den tidligere artikel omkring dillerne: crosstrainer samt pull up bar her.

Måske det motionerende folk blev lidt trætte af stepmaskiner?! I hvert fald vil der ikke være nogen tvivl om udfaldet, hvis der blev sat en dyst op mellem en stepmaskine og en crosstrainer. Det er bl.a. evnen til at forbrænde mange kalorier på kort tid, der gør den kære crosstrainer så utrolig populær.

 

De forskellige crosstrainer ansigter

Kært barn har mange navne, og dette gør sig også gældende for en crosstrainer. Der er utrolig mange producenter, der udbyder crosstrainere af forskellig kvalitet og til meget forskellige prisniveauer. Det er derfor muligt at finde nøjagtig den crosstrainer, der passer til både træningsmængde, tyngde og forventninger.

En crosstrainer er en stor ting at have stående i hjemmet, men alligevel er det blevet trendy at shoppe en crosstrainer til sit private hjem på samme måde som det var med stepmaskiner i tidernes morgen. Dog er stepmaskiner lidt lettere at pakke elegant væk i forhold til en crosstrainer.

De fleste fitnesscentre er i dag udstyret med et crosstrainer afsnit, som er utroligt populært blandt de besøgende.

Træner du på crosstrainer? Og hvad med stepmaskiner? Vi ser frem til at høre fra dig

Related posts:

undertøj online uddannelse net aircon uddannelse airconditioning
Gymnasiekultur
Bærbar til grafik og design