Основные RGB

Bloggere oversvømmer nettet

November 14, 2014

Her på stedet er vi meget interesseret i anvendelsen af internettet samt brugen af alternative medier til kulturfremmende aktiviteter og som reklameplatform. Her kommer de danske bloggere virkelig til deres ret, og der findes vidst ikke en kategori eller et emne, som ikke er dækket af en dansk blogger i større eller mindre grad. Bloggermediet er magtfuldt og må bestemt ikke undervurderes.

Er der plads til alle?

Основные RGBVores første tanke, da vi læste dette indlæg var, om der mon er plads til alle de nye bloggere, og om der er en læserskare til alle. Der kommer hele tiden nye til, så risikoen for ens indlæg og blogge, der ligner hinanden meget er ret stor. Selvfølgelig kan læserne følge flere blogs, men hvad får så folk til at følge flere med samme emne/hovedbeskæftigelse. Vi oplever, at trods det stigende antal fitnessblogs, modeblogs, teenblogs og skønhedsblogs, har de fleste noget at byde ind med. Det vigtige, synes vi, er at de har noget på hjerte, og kan skrive indlæg, der fanger læserne. Selvom man har læst en opskrift på dadelkugler som alternativ til juleslik, kan de forskellige bloggere sagtens have forskellige perspektiver på den, og forskellige måder at bruge den på. Dette giver læseren lyst til at afprøve den og følge med til, hvad der kommer næste gang.

Blogs er populære

Alle læser blogs. Voksne, børn, kvinder og mænd – der er blogs for alle. Et segment, som stadig kan blive større er mandeblogs, hvor mænd deler ud af deres tips og tricks, samt blogger fra deres hverdag. Men ellers er vi godt dækket ind, så der er noget for alle at læse. Mon blogs bliver godkendt som kildemateriale i skoleopgaver? Det er garanteret det næste.

Related posts:

Kunstens hus Aros
Luksuskultur
Danskerne handler på nettet - Magento Webshop