Biler er kultur

February 4, 2013

Vi er en lille flok kulturentusiaster, der alle elsker to ting: Kunst og ikke mindst kultur i bredeste forstand.

Da vi jo elsker kultur, kan vi ikke komme uden om at biler er kultur! Her på siden er vi vilde med biler, hvilket vi mener uden tvivl kan betegnes som kultur. Biler har været opfundet længe, og har haft en omfattende udvikling igennem årene, som os interesserede har fulgt spændt. Det har været alle egenskaberne på bilerne, alt fra dæk ,fælge, motor og bilernes generelle udseende.

Nu til dags, hvor der er kommet et markant større fokus på miljø og sundhed i verden, har det uden tvivl påvirket bilerne. Dette har betydet at der skulle ske nogle ændringer ved bilerne vedrørende foreksempel co2 foureningen som bilerne udlader. Hertil er der blevet opfundet de såkaldte hybridbiler. Her er der tale om en bil med en elektrisk motor, der benytter elektricitet, hvilket er yderest miljø venlig. Der er endda fordele ved denne type bil:

  • Når bilen bremser kan energien omdannes til elektricitet, hvilket lader batterierne. Hvis vi ser på normale biler går denne kraft til spilde som varme.
  • Disse hybrid biler har som regel et lavere dirivstofforbrug end tilsvarende normale biler. dette gælder særligt når bilen bruges til at køre i byen og små køreture.
  • Miljøvenlig

Ved, at se på denne nye type bil, samt dens unikke egenskaber, er det nemt at se, at denne type bil bliver en del af den fremtidige kultur, specielt grundet det store fokus på miljø, der er verden over.

Hvad mener i derude? er biler kultur?

 

Related posts:

underholdning til konfirmation kalorier konfirmation
Virksomhedskonsulent
Smadremani i Danmark