Bestil frisør tid uden frustrationer

Bestil en frisør tid uden frustrationer

October 11, 2013

Bestil frisør tid uden frustrationerÅh, det jeg nu vil skrive om, er en form for et had/kærlighedsforhold! Nemlig til frisøren. Ikke så meget det at være til frisør og blive forkælet, for det elsker jeg, men nærmere det at finde en frisør og bestille en tid. I onsdags havde jeg dog en succesoplevelse, hvor jeg fandt en frisør igennem Bapoon.

Jeg har desværre aldrig rigtig fundet en fast frisør i de byer, jeg har boet i. Når jeg endelig har fundet en god frisør, der både lytter på ens ønsker og giver sig tid, så er jeg altid flyttet. Virkelig dårlig timing. På Bapoon kan man dog nemt og hurtigt få et overblik over de frisører, der er i ens by eller område. Det er smart!

Tidligere skulle man også altid trevle sig igennem google for at finde de forskellige frisører, og derefter ind på deres respektive hjemmesider for at se priser og bestille tid. På Bapoon er det hele dog samlet, man kan nemlig også se både priser og bestille tider. Man slipper for at tilmelde sig 100 forskellige bookingsystemer for bagefter at finde ud af, at netop den frisør alligevel ikke har tid indenfor den næste måned.

Især det sidste synes jeg, er virkelig smart. Jeg er nemlig også sådan en type, der ikke får planlagt en frisør tid, men altid står og skal bruge en ret akut. Derfor er det skide smart, at man inde på Bapoon kan surfe igennem de forskellige tider hos frisører i ens nærområde. Det sparer virkelig tid, og ikke mindst frustrationer. :-)

Det var en lille fredagsanbefaling herfra.

God weekend.

Related posts:

til baby til huset til kontoret babyudstyr huset kontor
Gymnasiekultur
Kontorindretning med lærredsbilleder