3-laptop-graphics

Bærbar til grafik og design

September 17, 2014

Er man designer, grafiker, webdesigner, arkitekt, programmør eller andet i den kreative branche, bruger man sandsynligvis også en række forskellige computer programmer i sit arbejde. Det er oftest programmer som Adobe Creative Suite for grafikerne og webdesignernes vedkommende. Arkitekterne bruger 3D programmer som Rhino, AutoCAD og 3D Studio MAX. Programmøerne bruger f.eks. programmer som Eclipse, NetBeans eller Adobe Dreamweaver.

Disse programmer kræver alle en del plads på harddisken, og kræver også en del RAM for at køre glat og problemfrit. Udover det er det designprogrammer, som kræver en stor skærm med en høj opløsning med klare farver, som giver skarpe, tydelige billeder, som tydeligt viser de forskellige farvekoders nuancer. Derfor skal grafikkortet også være i særlig høj kvalitet.

3-laptop-graphics

Det bedste valg til dig

Når man skal finde en bærbar, som matcher alle disse krav, skal man nok undersøge markedet og sammenligne forskellige modeller, så man får det der passer bedst til ens arbejde og de programmer man bruger. Det er ikke altid så let, da der findes mange fine modeller til design, grafik og programmering. Her er derfor en kort oversigt over nogle udvalgte modeller, som alle er meget velegnede til grafik og design:

1. Apple MacBook Pro er en af de bedst egnede bærbare computere til grafisk design og programmering. Det er en meget hurtig computer, som uden problemer kan køre de store designprogrammer, også når der er gang i flere ad gangen. MacBook Pro har mange RAM, som gør den hurtig og effektiv. Derudover har den en skærmopløsning og et grafikkort i den absolut højeste kvalitet. Grafikkortet er et Intel Iris Pro 5200, som gør billederne præcise og uendelige smukke. Sidst men ikke mindst er Apples design prikket over i’et for enhver designer.

2. Lenovo IdeaPad Y510p er yderst velegnet til grafik og design af forskellig art. Den har en stor harddisk med masser af plads til diverse programmer og filer. Lenovo IdeaPad Y510p har et Nvidia GT 755M grafikkort, som giver et helt fantastisk skærmbillede med de klareste farver, og som gør den til perfekt til al form for multimedie. Det er samtidig også en visuelt flot bærbar i børstet metal.

3. ASUS G750JW-DB71 har en stor 17.3 skærm, som gør det nemt at arbejde med grafik og design.
Det er egengtlig tænkt som en gamer computer, men det gør slet ikke noget, da de samme egenskaber gør sig gældende for en computer til grafik. Den har det der skal til for, at skabe knivskarp grafik, da den er udstyret med det fantastiske Nvidia GTX765M grafikort og høj skærmopløsning, alt sammen vigtige ting for en designer. Selve det visuelle udtryk er mere robust og mere funktionelt end de to andre modeller.

Tænk miljøet med ind når du vælger Computerudstyr

Der er masser af muligheder for at vælge politisk korrekt i dag, når du skal ud og shoppe nye ting – en ny computer er ingen undtagelse. Der dukker flere og flere interessante spillere frem på nettet, og senest er Blockbuster kæden gået over til at handle med genbrugt IT udstyr.

Er du mere til at handle på nettet, bør du læse denne artikel, som netop omhandler hvad vi kan gøre som forbruger, for at tænke på miljøet, når vi handler online.

Grafik og design til den halve pris

De 3 eksempler på bærbare computere er alle et godt valg til multimedie design. Desværre er det ikke alle der har råd til sådan en computer, f.eks. hvis de stadig studerer. Derfor kunne en brugt computer eventuelt være en mulighed. Hos Refurb fås nogle udmærkede bærbare computere, som egner sig fint til grafik og design. Refurb har en række bærbare med en høj skærmopløsning og alle tiders grafikkort, samt god plads på harddisken. Det er blandt andet mærker som IBM, Lenovo, HP og Dell, som koster helt ned til det halve af nyprisen, og som stadig er i en god stand med de sædvanlige 2 års garanti, som på alt IT udstyr.

Related posts:

Skal vi skifte CMS?
Køb af poser
Udvidet teambuilding og kursus