maleri

Allerød Rådhus – et kunstmekka!

August 24, 2012


Hvis du på nogen måde får mulighed for at komme ind og gå en tur rundt på det nye rådhus, så gør det!

Ikke nok med at bygningen i sig selv er ganske flot indvendig – i modsætning til udvendig – den er også proppet til randen med god kunst. Det er næsten umuligt at finde en kvadratmeter væg, hvor der ikke hænger et maleri.

Den tidligere ejer af bygningen har en stor privat kunstsamling, og den har fået lov at blive hængende til låns – til stor glæde for medarbejderne på rådhuset, går jeg ud fra.

Bygningen er en gammel produktionshal, og de mange malerier hang der også dengang, der kørte gaffeltrucks og palleløftere rundt. Den tidligere ejer havde den filosofi, at arbejdet gerne måtte foregå i smukke omgivelser, også selvom man udfører et meget praktisk arbejde. Og vi kan kun give ham ret. Kunst og kultur er ikke kun for os kontorrotter. Heldigvis.

Det kan dog være svært bare sådan lige at få lov at gå frit rundt derinde, så hvis lejligheden byder sig, er det bare om at springe på. Og hvis du så endda kan få borgmesteren med rundt, så fortæller han også gladeligt om både samlingen og bygningens historie.

Held og lykke med at komme derind, og god fornøjelse.

Related posts:

Catering til nytårsaften vin fra italien cykelholder børneure mad vin cykelholder til bilen ure til ...
Skal vi skifte CMS?
Rygeforbud i Allerød