1118480_93530215[1]

Allerød Gymnasium

January 23, 2013

Der er her på siden tidligere blevet blogget om Danmarks gymnasiekultur og i den sammenhæng om Allerød Gymnasium. Vi ønsker her på siden at fremhæve AG som står for forberedelsen af vores unges fremtid – for ikke at nævne Danmarks.

Der findes på skolen i alt 12 studieretninger med 4 overordnede; naturvidenskabelig, samfundsfaglig, sproglig og kunstnerisk, så der er gode muligheder for at tilpasse sin uddannelse til ens interessefelt.

AG arbejder efter at sikre høj faglighed, fællesskab samt dynamik og begejstring. Disse værdier er skabt i fællesskab og med ét fælles mål, nemlig at skabe en skole i verdensklasse. Derfor er det ikke så sært, at vi i Allerød er utroligt stolte af vores talentproduktion.

Udover fagligheden er skolens kalender spækket med ufattelig mange muligheder for de studerende for at socialisere sig både gennem i-hus-arrangementer og ud-af-hus-arrangementer. Så det er bare ‘på med tasken’ og afsted – der er nogen for enhver smag.

Derudover spiller den centrale placering af skolen en stor rolle i tiltrækkelsen af andre studerende fra andre dele af Nordsjælland. Det betyder noget for byen, at man er i stand til at tiltrække unge mennesker, hvilket byens forretningsliv også kan mærke. AG skaber altså arbejdspladser til hele byen udover at klæde de unge godt på til en fremtid.

Related posts:

Catering til nytårsaften vin fra italien cykelholder børneure mad vin cykelholder til bilen ure til ...
Træt af kedeligt tøj? Affliction forstår at skille sig ud!
Gymnasiekultur